Betaling

Luksusvin.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i Danske kroner og er inkl. moms. Luksusvin.dk anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Hos Luksusvin.dk har du mulighed for at afhente dine varer på vores adresse i Køge eller få varen tilsendt med fragtmand eller pakkepost til en dansk adresse. Prisen for at få varen tilsendt er 99 kr, med undtagelse af, hvis dit varekøb er på over 1.000 kr. I det tilfælde er fragten gratis.

Leveringstid vil ca. være 1-5 arbejdsdage. Dette afhænger af, om vi har varen på lager i vores butik eller om den er på vores centrallager.

Til at fragte vores varer benytter vi som udgangspunkt Postnord. Ved større forsendelser Danske Fragtmænd.

Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

Aldersgrænse ved køb

Luksusvin.dk følger de anviste regler og retningslinjer der er lovbestemt for køb af alkohol, derfor skal du være fyldt 18 år for at handle hos os.

Reklamationsret

Hos Luksusvin.dk har du 24 måneders reklamationsret hvis der er fejl på varen. Du kan vælge at få varen byttet eller pengene retur. Ring eller skriv inden du sender varen tilbage til os. Medsend ordrenummer, beskrivelse af problemet, og evt. et konto og reg. nr. på, hvortil vi skal indsætte dine penge, hvis de ønskes retur. Husk at betale for portoen – vi modtager ikke pakker, hvor portoen ikke er betalt.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 30 dage efter returnere forsendelsen til os.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Inden du sender varer retur til os, er det vigtigt at der laves en aftale herom. Send da derfor en mail på kontakt@luksusvin.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt skrive dine oplysninger og ordrenummer.

Varerne skal leveres retur i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto der blev handlet med, inden for 14 dage.

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til: Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via Forbrug.dk. eller på http://ec.europa.eu/odr

Scroll to Top