Hos Luksusvin får du høj kvalitet og eksklusive vine til lave priser.
Kurv kr. 0.00
0
0
Subtotal: kr. 0.00
Ingen produkter i kurven
✓ Gratis fragt i Køge & Stevns Kommune ✓ Fri fragt over 1.000 kr. ✓ Nem og sikker betaling

Vinsmagning

Luksusvin.dk tilbyder vinsmagninger skræddersyet til jeres behov.

En vinsmagning kan afholdes i mange forskellige afskygninger, bl.a. har vi erfaring med at afholde vinsmagning i vinklubber, firmaer, til private arrangementer og ved middage, hvor vi kommer og præsenterer vinen og serverer for jeres gæster.

Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der er også mulighed for at bestille tapas til smagningen, men alt det er du velkommen til at ringe og høre nærmere om på tlf. 41 18 18 48

Det vigtigste for os er, at du og dine gæster får en god oplevelse og naturligvis god vin. Vi har kun en regel, som skal overholdes, og det er, at det skal være hyggeligt.

Hvad koster det?

Ingen vinsmagninger er ens, hvorfor prisen også varierer. Vi skræddersyer en smagning efter jeres ønske, så I bliver tilfredse.

Som hovedregel er det 1 flaske vin til 10 mennesker til en vinsmagning. Hvor mange flasker vin, der så skal smages, er helt op til jer.

Vi anbefaler dog, at der højst skal smages ca. 8 forskellige flasker. Smages mere end det, vil smagsløgene være mættede.

Vi hjælper gerne med et udkast, og om det så skal være en ren rødvinssmagning eller en blanding af mousserende vin, rosévin, hvidvin, rødvin og dessertvin, så klarer vi også det, som sagt det er kun fantasien der sætter grænser.

Kontakt os, og få en snak med os om, hvad i har i tankerne.

 

 

Indkøbskurv
Scroll to Top